logo SA_sm
N. Barnhoornweg 12

2202 JB Noordwijk

06-15050364
info@studie-assist.nl
Ma t/m vr
13:30 - 18:30

Bijles in Noordwijk: het verbeteren van prestaties

Bent u woonachtig in omgeving Noordwijk en heeft u het idee dat uw kind voor één of meerdere vakken op school wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Onze bijles in Noordwijk is in dat geval de perfecte oplossing! Wij helpen kinderen in Noordijkerhout, Voorhout, Katwijk, Nieuw Vennep, Sassenheim, Hillegom en Lisse. Heeft uw kind moeite met één bepaald vak en zijn de lessen op school niet voldoende om alles goed te kunnen begrijpen? Tijdens onze individuele bijles in Noordwijk profiteert uw kind van extra uitleg over een bepaald vak op een manier die het best past bij het individu. Wij begrijpen dat niet elke aanpak voor elk kind het juiste effect heeft. Daarom richten wij ons op een persoonlijke aanpak die motiverend en resultaatgericht is voor uw kind. Het is mogelijk om voor elk vak en op elk niveau bijles te krijgen. Uiteindelijk zal dit leiden tot meer zelfvertrouwen en betere resultaten!

Bijles Noordwijk

Bijles in Noordwijk: hulp bij dyslexie

Dyslexie kan ervoor zorgen dat uw kind uiteindelijk minder goed presteert op school. Dit leidt niet alleen tot een achterstand bij taalkundige vakken, maar ook bij de algemene vakken wordt dit vaak ervaren als een struikelblok. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van kinderen met dyslexie. Onze aanpak heeft dan ook al geresulteerd in vele positieve ervaringen van kinderen op verschillende niveaus en leeftijden. Tijdens onze ouder kind introductiecursus leert u samen met uw kind hoe het programma Kurzweil werkt en hoe u hier het maximale resultaat uit kunt halen. Dit programma biedt ondersteuning aan kinderen met dyslexie en helpt om dingen beter en sneller te kunnen begrijpen. Ontdek gezamenlijk de mogelijkheden die het programma biedt en profiteer van alle voordelen die dit met zich meebrengt! 

Huiswerkbegeleiding in Noordwijk: een huiselijke sfeer

Wij zijn van mening dat kinderen het best presteren wanneer zij zich in een vertrouwde omgeving bevinden met zo min mogelijk afleiding. Het eigen thuisfront vormt uiteraard een fijne, vertrouwde omgeving. Echter blijkt dat veel kinderen moeite hebben met het behouden van concentratie, waardoor de productiviteit en effectiviteit van het leren dalen. Heeft uw kind moeite met het bijhouden  van zijn of haar huiswerk en levert dit thuis veel stress en een negatieve sfeer op? Tijdens onze huiswerkbegeleiding leren wij uw kind niet alleen hoe hij/zij het best een planning kan creëren (zowel digitaal als op papier), maar ook hoe deze het best aangehouden kan worden. Daarnaast zal uw kind ook meer leren over het maken van mindmaps en andere handige studievaardigheden die zeer van pas komen tijdens het studeren. Aangeraden wordt om huiswerkbegeleiding elke doordeweekse middag te volgen. Het doel hierbij is om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen door alle geleerde vaardigheden toe te passen en daarmee goede resultaten te behalen. Door de warme sfeer in de woonkeuken, het maken van een duidelijke en overzichtelijke week- en dagplanning en de aanwezigheid van professionele coaches zullen de gewenste resultaten snel worden behaald. Uw kind zal tijdens deze middagen zelfstandig aan de slag gaan en alle vaardigheden onder begeleiding toepassen. Bij vragen en/of onduidelijkheden kan uw kind te allen tijde terecht bij de experts die niet alleen ondersteuning bieden in bepaalde vraagstukken en het aanleren van vaardigheden, maar ook beschikbaar zijn voor overhoringen en het geven van uitleg.